Luna octombrie se anunță plină de activitate la Logos Academy. Sâmbătă de sâmbătă avem pregătite ateliere pe diverse domenii iar finalul lunii vă așteaptăm cu o petrecere!

8 octombrie – 14:00-16:00

Atelier de Benzi Desenate – Intrăm în lumea desenelor, a super eroilor și a universului prin de acțiune și imaginație. Copiii vor avea ocazia să vizioneze un scurt istoric al benzilor desenate și să primească explicații despre evoluția lor. Vor participa efectiv la atelier unde vor învăța elementele de bază în construirea unui personaj și în final se pot delecta în biblioteca special amenajată cu benzi desenate.

15 octombrie – 14:00-16:00

Atelier de Printare&Scanare 3D – O introducere în tehnologia printării 3D și utilitatea acesteia. Copiii vor descoperi cum funcționează o imprimantă 3D și vor vedea efectiv cum printează în timp real. Vor avea la dispoziție o serie de diverse piese și mecanisme printate deja pentru a studia formele și materialele folosite în confecțoinarea lor.

22 octombrie – 14:00-16:00

Atelier de Caligrafie&Artă Chinezească – Vă invităm într-o călătorie tocmai în cealaltă parte a Globului, unde răbdarea, măiestria și finețea sunt la ele acasă. Un atelier în care descoperim alfabetul chinezesc și ne punem la încercare abilitățile caligrafice.

29 octombrie – 14:00-17:00

Petrecere de Halloween – Credem în deviza „după muncă și răsplată” așa că, pentru a întâmpina cum se cuvine vacanța de toamnă, pregătim o petrecere în stil halloween, cu zâmbete, voie bună și atmosferă pe măsură. Ba mai mult – premiem cel mai original costum!

*Accesul la ateliere este gratuit

**Taxa de participare la petrecere este de 45 RON.