– Ce impresie ți-a lăsat acest curs și ce notă îi dai?

– A fost o experiență unică și foarte șmecheră. Nota 10! Nu numai că profesorul este prietenos și calumea dar am și învățat lucruri noi.

Cristian

Clasa a VI-a, An școlar 2016-2017

Structura cursului

Clasele 0-I

Programare în Scratch Junior (obișnuirea cu un mediu de programare specific, înțelegerea conceptului de instrucțiune, structuri repetitive, crearea de animații în mediul de programare)

Clasele II-III

Programare în Scratch (obișnuirea cu un mediu de programare specific, înțelegerea conceptului de instrucțiune, structuri de decizie, structuri repetitive, crearea de animații în mediul de programare, creare de jocuri în mediul de programare)

Clasele IV-V

Modulul I – Programare în Scratch (obișnuirea cu un mediu de programare specific, înțelegerea conceptului de instrucțiune, structuri de decizie, structuri repetitive, crearea de animații în mediul de programare, creare de jocuri în mediul de programare)

Modulul II – Programare în Python (obișnuirea cu gândirea analitică, algoritmică, rezolvarea unor probleme matematice, arhitectura unei scheme logice, găsirea unor soluții algoritmice la probleme din viața de zi cu zi, obișnuirea cu un limbaj de programare, învățarea unor instrucțiuni simple)

Tehnologia este, astăzi, la fel de importantă ca limba română. Este un limbaj pe care copiii vor și le este ușor să îl cunoască. La cursul din cadrul Logos Academy, elevii lucrează cu programatori și profesioniști în domeniul tehnologiei. Învață să scrie linii de cod, să lucreze cu gadget-uri, să le programeze și să încerce să le inoveze. Tehnologia are încă multe căi nebătătorite și noi îi învățăm pe elevii noștri cum să le descopere pentru ca, într-o zi, să fie următorul val de inovatori.

Deea Nițescu

Prof de Tehnologie

90 de minute

lecția

ora 9:30,

sâmbăta

4, 6 sau 8 lecții

într-un modul

de la 200 RON

prețul unui modul

Vreau la Tehnologie

Locație

Ai întrebări?

Dacă ai nelămuriri legate de cursuri sau te-ar interesa formarea unei grupe în alte zile din săptămână, ne poți contacta telefonic la numărul 0742208170 sau pe email la adresa office@logosacademy.ro