– Ce impresie ți-a lăsat acest curs și ce notă îi dai?

– A fost o experiență unică și foarte șmecheră. Nota 10! Nu numai că profesorul este prietenos și calumea dar am și învățat lucruri noi.

Cristian

Clasa a VI-a, An școlar 2016-2017

Structura cursului

Clasele III-IV

Modul I – Programare în Scratch (obișnuirea cu un mediu de programare specific, înțelegerea conceptului de instrucțiune, structuri de decizie, structuri repetitive, crearea de animații în mediul de programare, creare de jocuri în mediul de programare)

Modulul II – Do It Yourself (confecționarea din diverse materiale (pet-uri, polistiren, dopuri, etc) de obiecte pe care le vom anima cu motorașe)

Modulul III – Robotică cu Arduino (introducere în programarea placuței Arduino, cu leduri, senzori, butoane, crearea unui oraș deștept (smart city) cu ajutorul senzorilor, al plăcuței Arduino si a altor materiale)

Modulul IV – Anatomia Calculatorului (prezentarea elementelor hardware și software ale unui calculator, dezvoltarea aptitudinilor de utilizare a calculatorului, familiarizarea cu mediul de lucru al programelor Microsoft Office, descrierea și utilizarea corectă a internetului)

Modulul V – Algoritmică & Programare în Python (obișnuirea cu gândirea analitică, algoritmică, unor probleme matematice, unei scheme logice, găsirea unor soluții algoritmice la probleme din viața de zi cu zi, obișnuirea cu un limbaj de programare, învățarea unor instrucțiuni simple)

Clasele V-VI

Modulul I – Pagini Web I (obișnuirea cu elementele specifice unei pagini web, structurarea unei pagini web, construcția elementelor de bază, crearea unei pagini web simple)

Modulul II – Pagini Web II (introducere în CSS, introducere în JavaScript)

Modulul III – Robotică cu Arduino (introducere în programarea placuței Arduino, lucru cu leduri, senzori, butoane, crearea unui oraș deștept (smart city) cu ajutorul senzorilor, al plăcuței Arduino și a altor materiale)

Modulul IV – Aplicații Mobile (obișnuirea cu conceptele ce țin de mobile, utilizarea unei platforme pentru crearea de aplicații mobile și testarea lor)

Modulul V – Anatomia Calculatorului (prezentarea elementelor hardware și software ale unui calculator, dezvoltarea aptitudinilor de utilizare a calculatorului, familiarizarea cu mediul de lucru al programelor Microsoft Office, descrierea și utilizarea corectă a internetului)

Modulul VI – Programare în Python (obișnuirea cu gândirea analitică, algoritmică, rezolvarea unor probleme matematice, arhitectura unei scheme logice, găsirea unor soluții algoritmice la probleme din viața de zi cu zi, obișnuirea cu un limbaj de programare, învățarea unor instrucțiuni simple)

Tehnologia este, astăzi, la fel de importantă ca limba română. Este un limbaj pe care copiii vor și le este ușor să îl cunoască. La cursul din cadrul Logos Academy, elevii lucrează cu programatori și profesioniști în domeniul tehnologiei. Învață să scrie linii de cod, să lucreze cu gadget-uri, să le programeze și să încerce să le inoveze. Tehnologia are încă multe căi nebătătorite și noi îi învățăm pe elevii noștri cum să le descopere pentru ca, într-o zi, să fie următorul val de inovatori.

Deea Nițescu

Prof de Tehnologie

90 de minute

lecția

4, 6 sau 8 lecții

într-un modul

5 sau 6 module

într-un an școlar

de la 200 RON

prețul unui modul

Vreau la Tehnologie

Locație

Ai întrebări?

Dacă ai nelămuriri legate de cursuri sau te-ar interesa formarea unei grupe în alte zile din săptămână, ne poți contacta telefonic la numărul 0724740279 sau pe email la adresa office@logosacademy.ro