Copiii sunt excepționali de la natură. Cursurile pe care le ținem la Logos Academy îi învață să înțeleagă tot ce ei cred că nu înțeleg. De fapt, copiii înțeleg totul, dar nu știu să descopere asta. 

Prin Modelul Classical Education urmărim programa școlară, dar folosim o metodă de predare integrată. Pentru noi, materiile sunt doar niște denumiri la care să ne putem raporta cu toții: în realitate tot ce facem este despre A ÎNȚELEGE tot ce ne înconjoară!

Daniel Ilinca

Co-Fondator Logos Academy

Mate Aplicată

La cursul de mate aplicată stârnim copiilor noștri curiozitatea și dorința de a explora lumea din jurul lor.

Urmăm programa școlară și explicăm noțiunile de matematică prin exemple simple, din viața de zi cu zi a copiilor, la care se pot raporta cu ușurință.

Cursul cuprinde 6 module prin care copiii vor vedea cum este prezentă matematica în istorie și cultură, înțeleg probleme matematice prin rețete de gătit sau fac experimente ca să determine singuri procese.

La finalul fiecărui curs copiii noștri înțeleg și aplică matematica mult mai ușor!

Disponibil pentru clasele: III, IV, V și VI

Tehnologie

Cursul de tehnologie îi ajută pe elevii noștri să țină pasul cu viitorul.

Cu o matematică pe care știu să o aplice în viața de zi cu zi, le oferim direcția spre o gândire algoritmică și creatoare. 

Programare în Scratch și Scratch Junior, Programare în Python. 

La finalul fiecărui curs, copiii noștri înțeleg de ce și cum funcționează gadget-urile pe care le au acasă și învață cum pot construi singuri roboții pe care îi visează.

Disponibil pentru clasele: 0, I, IIIII, IV și V

Este greu de mentinut echilibrul între accesul la tehnologie (într-o lume dominată de aceasta) și excesul de tehnologie (care poate dauna copilului). La Logos Academy am gasit acest echilibru, iar fetița mea a petrecut aici două luni minunate de vară de care își amintește mereu cu drag.

Cursul de matematică aplicată reușește să ancoreze noțiuni abstracte de matematică în concretul cotidian și îi învață pe cei mici să le utilizeze atunci când au nevoie.

Logos Academy este pentru mine, un model de abordare pedagogică modernă și inspirată!

Dana Sichitiu

mama lui Ali

XColony

Cursul se bazează pe construirea și rezolvarea unor serii de puzzle-uri spațiale, care permit investigarea și descoperirea de proprietăți spațiale miraculoase.

S-a demonstrat că inteligenţa spaţială dezvoltatӑ la o vârstӑ fragedӑ faciliteazӑ mai târziu competenţe STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), absolut necesare pe parcursul academic și profesional, iar aceasta reprezintă o cerinţӑ pentru învӑţarea eficientӑ a geometriei şi a ştiintelor exacte.

Descoperim împreună conexiunile între matematică și alte domenii cum ar fi biologia, chimia, fizica sau  astronomia.

Disponibil pentru clasele: I, II, III, IV, V și VI

Dezvoltare personală prin Teatru

Matematica, tehnologia și limba română sunt frumoase atunci când sunt înțelese de elevii noștri. Dar sunt extraordinare atunci când pot fi exprimate! 

Lucrăm alături de copiii noștri să înțelegem de ce avem emoții, ce spune despre noi o dicție clară, îi ajutăm să ia inițiativă și să se exprime în fața colegilor. Îi ajutăm să își cunoască și să își înțeleagă temerile sau punctele puternice. 

La finalul fiecărui curs, fiecare elev va fi vorbit în fața colegilor săi cu încredere și dorință de mai mult.

Disponibil pentru clasele: III, IV, V și VI

Nu rata oferta de 4 ședințe GRATUITE!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)