Structura cursului

 

Având la bază structura creată de profesorul universitar Sorin Alexe, cursul XColony permite descoperirea proprietăților spațiale prin rezolvarea unor serii de puzzle-uri 3D. Cu ajutorul construcțiilor specifice învățăm limbajul vizual caracteristic și explorăm construcții noi.

Programele XColony sunt distractive, incitante și se adreseaza copiilor cu varsta peste 7 ani.

Copiii participanți la aceste programe au avut rezultate finale care au indicat o creștere de 26% pentru raționament și o creștere globala de 17% a inteligenței spațiale după doar 8 sesiuni.  În plus, punctajele obținute de elevi la aceste teste au fost puternic corelate cu îmbunătățirea mediilor școlare la toate științele exacte.

Modulul I – KDK XColony se bazează pe construirea și rezolvarea unor serii de puzzle-uri spațiale, care permit investigarea și descoperirea proprietățior spațiale, punând în evideță modul de lucru transdisciplinar.

Modulul II – PoCo XColony este un program de grafică pe calculator care permite jocul cu poliedrele și are ca scop crearea de obiecte 3D.

Obiective

dezvoltarea inteligenței spațiale evidențierea conexiunilor intre matematică și alte domenii

îmbunătățirea capacităților de concentrare și predicție

 inițierea și consolidarea spiritului de echipă

dezvoltarea aptitudinilor estetice și practice

90 de minute

lecția

 ora 9:30

sâmbăta

4 sau 6 lecții

într-un modul

de la 200 RON

prețul unui modul

Vreau la XColony

Locație

Ai întrebări?

Dacă ai nelămuriri legate de cursuri ne poți contacta telefonic la numărul 0742208170 sau pe email la adresa office@logosacademy.ro