Cursul de limba română merge în paralel cu programa școlară alături de care urmărim o foarte bună înțelegere a gramaticii și logicii din spatele fiecărei părți de vorbire. Învățăm că frazele din gramatică pot fi idei principale în firul epic al unei povestiri, facem conexiuni între ele și ne structurăm un discurs clar și concis.

Cursul de limba română are o structură similară cu cel de matematică aplicată pentru că urmărim o metodă de predare integrată și ne dorim ca elevii noștri să dezvolte singuri raționamente, să înțeleagă tot ce exprimă.

Ionela Anca

Prof pentru învățământul primar

Structura cursului

Clasa a IV-a

Modulul I – Istorie&Cultură (Despărțirea cuvintelor în silabe, cuvinte cu sens opus și asemănător, Ortograme: sa, s-a, sau, s-au, ia, i-a, iau, i-au, la, l-a, va, v-a, cel, ce-l, cea, ce-a, Semnele de punctuație)

Modulul II – Gastronomie (Substantivul și adjectivul (recapitulare), Verbul (persoana, timp), Scrierea corectă a cuvintelor: odată, o dată, Grupuri de sunete, Cuvinte cu aceeași formă și sens diferit)

Modulul III – Ecologie (Planul de idei, Părțile unei compuneri, Substantivul (fel, gen, număr), Adjectivul)

Modulul IV – Științe&Experimente (Scrierea corectă a cuvintelor, Descrierea unui personaj, Ortograme: mia, mi-a, ai, a-i, Scrierea corectă a cuvintelor: numai, nu mai, Pronumele personal și de politețe, Pronumele (persoană, număr))

Modulul V – Educație civică (Predicatul, Subiectul, Părțile secundare de propoziție (atributul, complementul))

Modulul VI – Educație financiară (Ortograme: var, v-ar, într-un, într-o, dintr-un, dintr-o, Afișul, Scrisoarea, Email-ul)

Abia am așteptat să pornească Logos Academy și un curs de limba română mai ales că acesta este corelat cu cel de mate aplicată din prisma modulelor. Sunt convinsă că va fi la fel ce celelalte cursuri: interesant, captivant pentru copil dar și util!

Mihaela Ciobanu

mama lui Tudor

90 de minute

lecția

4 sau 6 lecții

într-un modul

6 module

într-un an școlar

de la 200 RON

prețul unui modul

Vreau la Limba Română

Locație

Ai întrebări?

Dacă ai nelămuriri legate de cursuri sau te-ar interesa formarea unei grupe în alte zile din săptămână, ne poți contacta telefonic la numărul 0724740279 sau pe email la adresa office@logosacademy.ro